Înscrie numărul bonului

Înscrie numărul de pe bonul de cumpărături şi poţi câştiga unul dintre premiile săptămânale - un ghid de călătorie pentru una dintre ţările de provenienţă ale esenţelor naturale Dr. Oetker - sau marele premiu: o vacanţă aromată în Maroc!

 

Promoţia Dr. Oetker s-a încheiat la data de 29.10.2016. Dr. Oetker îţi mulţumeşte pentru interes şi te aşteaptă la următoarea campanie!

 

 

 

 

Premii

MARELE PREMIU
Excursie culinară în Maroc

 

Pentru că ţările de origine ale esenţelor noastre naturale merită experimentate pe deplin, te premiem cu o călătorie senzorială în Maroc! Acolo am găsit cel mai bun extract de migdale, iar el este doar o parte dintr-o adevarată simfonie de arome, nuante şi gusturi!

Detalii excursie: 4 zile (3 nopţi) pentru 2 persoane, în regim all inclusive (transport, cazare şi masă asigurate), în luna noiembrie 2016. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi pe data de 04.11.2016.

 

 

PREMII SĂPTĂMÂNALE

 

9 x set de 4 ghiduri de călătorie pentru destinaţiile de provenienţă ale esenţelor naturale: Maroc, Sicilia, Madagascar, Statele Unite ale Americii

 

Premiile se acordă săptămânal, prin tragere la sorţi.

 

 

Perioada promoţiei: 29.08.2016 – 29.10.2016

 

 

 

Vezi cum ar arăta pozele tale de călătorie!
Accesează aplicaţia de Facebook şi încearcă ramele noastre speciale!

 

Esenţe naturale

Atunci când te cuprinde dorul de ducă într-o ţară exotică nu uita că poţi oricând face o scurtă călătorie culinară încercând una dintre reţetele noastre ce folosesc Esenţa Naturală de Vanilie de Madagascar: budinca de tapioca cu piure de mango, guguluful cu vanilie sau prăjitura Madagascar. Bucură-te de aroma intensă şi rafinată în timp ce îţi planifici următoarea vacanţă!
Pentru o aromă şi mai bogată, am creat Esenţa Naturală de Vanilie de Madagascar cu seminţe, extrasă din cele mai bune păstăi de vanilie, culese manual şi selectate cu grijă. Oferă acelaşi gust rafinat ca Esenţa Naturală de Vanilie de Madagascar, dar în plus desăvârşeşte şi aspectul deserturilor: îngheţata ta de casă va arăta şi mai delicios dacă este punctată de fragmentele intense din păstaia de vanilie.
Am cules prospeţimea lămâilor de pe ţărmurile Siciliei. Am păstrat-o cu grijă, am condensat-o şi am obţinut astfel Esenţa Naturală de Lămâie Siciliană, soluţia perfectă pentru un gust răcoritor şi parfumat al deserturilor de casă. Încearcă îngheţata de lămâie, biscuiţii crocanţi cu aromă de vanilie sau cuburile cu mousse de ricotta şi lămâie.
Unul dintre cele mai intense extracte naturale vine nu întâmplător din Maroc, o destinaţie ce oferă o concentraţie mare de experienţe senzoriale: gusturi surprinzătoare, arome condimentate, culori aprinse şi texturi variate. Include Esenţa Naturală de Migdală Marocană într-unul dintre deserturile delicioase din această secţiune şi, dacă ţi-a trezit apetitul pentru o călătorie a simţurilor, înscrie-te în concursul nostru: premiul cel mare este o vacanţă în Maroc!
În câte feluri se poate folosi Esenţa Naturală de Mentă Americană Dr. Oetker? În foarte multe, dar noi îţi prezentăm aici doar trei: tort de îngheţată cu mentă şi ciocolată, cookies cu mentă şi ciocolată şi chec cu mentă şi ciocolată. Pe restul te invităm să le descoperi sau chiar să le inventezi. Indiferent de combinaţia în care o incluzi, rezultatul va fi unul savuros şi răcoritor!